Форум Драбового

Теми для публікацій та розмов


Драбів місто-мрія
10 грудня 2008 (Я Юля)

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Ip: 82.207.17.209 Тема: Драбів місто-мрія
Дирекція первинної мережі найбільшої телекомунікаційної компанії 'Укртелеком' побудувала та ввела в експлуатацію волоконно-оптичну лінію зв'язку на ділянці 'Черкаси-Золотоноша-Драбів' у Черкаській області. Про це сказано в повідомленні прес-служби дирекції. Ця ВОЛЗ - фрагмент другої черги національної мультисервісної транспортної мережі 'Укртелекома' на основі DWDM-технології і її протяжність - 115 км.

Як повідомляло агентство, 'Укртелеком' планував побудувати цю ВОЛЗ до кінця 2005 року. ВОЛЗ, зокрема, прокладена по дну Кременчуцького водоймища в районі Черкас. 'Укртелеком' ввів в експлуатацію три кільця ВОЛЗ за технологією DWDM (XDM), що стали першою чергою DWDM-проекту. 'Уктелеком' проводить модернізацію ВОЛЗ із технології синхронної передачі даних SDH (Synchronous Data Hierarchy) на універсальні мережі передачі даних XDM (DWDM) MSPP (Multi-Service Provisioning Platform.

У липні-вересні 'Укртелеком' проклав 1100 км волоконно-оптичних ліній зв'язку.

До 2006 компанія має намір побудувати 4 тис. км зонових ВОЛЗ у всіх регіонах України.

Планується, що загальна протяжність ВОЛЗ компанії наприкінці року становитиме 21 тис. км, зараз її протяжність 17,9 тис. км.

'Укртелеком' контролює понад 80% ринку місцевої телефонії, обслуговуючи більш як 9,3 млн. абонентів, і володіє найбільш розгалуженою первинною мережею волоконно-оптичної лінії зв'язку.

10 грудня 2008


1


  Закрити  
  Закрити